Tromsø Skimaraton 2021 avlyses grunnet koronasituasjonen

Regjeringen viderefører de nasjonale tiltakene som ble innført 18. januar og som berører skiidretten, til midten av februar. Regjeringen opprettholder også de nasjonale reiserestriksjonene inntil videre. Dette betyr at skirenn for en forlenget periode kun kan arrangeres innenfor samme klubb, og med begrensninger på antall deltakere.

Deltakeravgift vil bli refundert

Tromsø Skiklubb Langrenn ser derfor ingen annen utvei enn å avlyse årets utgave av Tromsø Skimaraton. Klubben håper at det vil bli anledning til andre arrangement senere på året dersom koronarestriksjonene oppheves. Alle som har meldt seg på årets utgave av turrennet vil få tilbud om refusjon av deltakeravgift, eller mulighet til å sikre seg forhåndspåmelding til neste års arrangement.